Monday 9 October 2017

Az Idő 

A minap láttam egy videót az Index oldalán,ami az idő nem létezéséről szóllott. A lélegzetem is elakadt ,mert néhány máshonnan szerzett információ egyből össze állott a vidóban látottakkal.
A videó arrol szólt,hogy egy hajléktalan haldoklik egy parkban egy padon. Körben emberek jönnek-mennek, szemben a másik padon egy fiatal ember ül és nézi ezt a hajléktalant. Senki nem segít rajta,így rövid idő alatt meghal. A tulvilágon ébred, ott egy fiatal nő fogadja,és elmondja ,hogy ő az Isten.  Beszélgetni kezdenek,szó -szót hoz és a hajléktalan azt kéri had menjen vissza ujra a földre,de mostmár gazdagként mert  mit fognak szolni a "többiek"  ha ujra szegényként megy vissza? Erre Isten  kérdi "milyen többiek? Nincsenek többiek-csak te vagy ! Ők is Te vagy -és Te is Ők vagy ugyanabban a pillanatban,csak más testben és más tudatossági szinten."  
Na itt összefutott az eddig hallottak . Például  van olyan " elmélet" ha valakinek rosszat teszel ,az veled is megtörténik . Én ugy gondolom azért történik meg velem amit mással teszek ,mert az ő lelke az én lelkem. A másik info a magyar kettös kereszt a templomainkon.  A kettös kereszt az egy az egyben a róvás ÁBC -gy betüje! Vagyis egy,tehát egyek vagyunk !  Egy a lelkünk. 
Te aki ezt elolvasod,gondolj bele töbször, és javaslom  ebböl kiindulva  éld az életed ,és meglátod sokkal jobbra fordul a sorsod.

No comments:

Post a Comment